Tribe – Eliane

Eliane Reehuis: eigenaar | senior trainer & coach

Belangrijkste drijfveren

Vrijheid, respect, wijsheid, creativiteit

Stijl

Mijn stijl is vrij direct, maar altijd met respect en soms ook humor. Het vermogen om snel tot de kern te komen, wordt door mijn cliënten gewaardeerd. 

Voor mij zijn alle mensen gelijk en hebben ze recht om met respect behandeld te worden. Niemand kan jou vertellen wat jouw waarheid is, die zit in jezelf. Maar als coach kan ik je wel helpen om die te vinden.

Omdat ik al ruim tien jaar ervaring heb, vind ik het leuk om me te richten op specifieke gebieden, zoals trauma, ervaringsleren en human design. Ook ontwikkel ik methodieken voor coaches om mee te werken.

Eliane's archetypes (Jung)

Aanbevelingen

Ik kijk terug op een traject die bij de eerste ontmoeting meteen goed voelde. Dat kwam vooral omdat Eliane na het eerste gesprek van drie kwartier, precies zag hoe ik ben en hoe ik me voelde. Het voelde meteen vertrouwd.
Coach cliënt
Man
Ik kan een coachingstraject bij Drijfveerkracht enorm aanbevelen aan iedereen die open staat voor persoonlijke of professionele ontwikkeling. Eliane is eerlijk, doortastend, betrouwbaar, zeer kundig en staat open voor eigen inbreng. Samen met de afwisseling in werkvormen tijdens het coachingstraject is dit een gouden combinatie.
Coach cliënt
Vrouw
Jouw vermogen om mij dicht bij mezelf te brengen en te laten voelen dat het goed is, maakt je voor mij een hele goede en waardevolle coach. Dank!
Coach cliënt
Vrouw
Eliane is zeer kundig en weet de lesstof heel goed over te brengen. Voor haar is het geen aangeleerd kunstje, zij ís NLP!
Cursist NLP
Vrouw
Een betere hulp zou ik me niet kunnen wensen, ik ben met veel meer informatie thuis gekomen dan waarvoor ik kwam! Ze is van onschatbare waarde.
Coach cliënt
Vrouw
Ondanks dat ik bij het zoeken naar een oplossing rond mijn slaapproblematiek niet in eerste instantie aan een coach heb gedacht, hebben de 5 sessies met Eliane me zeer geholpen. Het coachingstraject heeft, naast de reeds gevolgde slaaptherapieën en slaapcursussen, een goed inzicht gegeven in hoe ik met slaap en gedachtestromen om kan gaan. Het coachingstraject bleek een waardevolle toevoeging en "missing link" te zijn. Zit je met vragen of gedachten die wellicht niet in de eerste plaatst bij een coach lijken te horen, ga dan toch eens vrijblijvend met Eliane brainstormen om te zien of en hoe ze je kan helpen. Ik ben blij dat ik de stap naar coaching gezet heb!
Coach cliënt
Désirée

Talenten

Talenten: NLP | Trauma en angst | Loopbaan | Ondernemen | Management | Persoonlijk Leiderschap | Ervaringsleren | Systemisch werk | Transactionele analyse | IEMT (integral eye movement therapy) | Hypnotherapie | Sales | Educatie | Recruitment | Onderwijsvernieuwing | Leerlijnen ontwikkelen

Opleiding en werkervaring

Bachelor of Business Communicatie & Management (HBO), Didactische aantekening/bevoegdheid (HBO), +5 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven, +10 jaar ervaring als ondernemer

Portfolio tekenen

Portfolio visuals Eliane heeft als hobby tekenen en dit zet ze ook wel eens professioneel in. Daarom kun je hier doorklikken naar haar portfolio.

In dit portfolio zie je voorbeelden van:

  • Visual recording
  • Visualisatie voor informatievoorziening
  • Visualisatie van processen bij klanten
  • Visualisatie voor leren en coachen

De andere coaches

Jolanda | trainer & coach
Marianne | trainer & coach
Leida | coach
Judith | coach