Training & coaching voor teams en groepen

met een groep

Richting een doel

Eenmalige of langdurige trajecten doen we al sinds 2009. Welke vorm het beste past? Dat is afhankelijk van het doel en de groep. Onze aanpak wordt hieronder kort uitgelegd. Na een persoonlijke afstemming ontvang je een voorstel en prijsopgave.

Waarom

Wat mag de training opbrengen? Daar investeren we graag tijd in. Het liefst onder het genot van een kopje koffie of thee. Maar telefonisch of online is ook mogelijk. Het team willen we ook wel eens betrekken in deze fase. Wanneer het doel helder is, onderzoeken we samen het onderwerp en de vorm.

Wat

Er is een ruim aanbod in trainingsonderwerpen. Het onderwerp staat ten dienste aan het doel. Denk aan: start van het jaar meetings, samenwerken, communicatieve vaardigheden, sales, persoonlijk leiderschap, kernkwaliteiten, teamrollen, feedback geven, durf & lef, management vaardigheden etc.

Hoe

De groep mag iets aanleren, toepassen of (beter) samenwerken. Er zijn verschillende werkvormen zoals: creatieve bijeenkomsten, teamchallenges, bewegingsvormen etc. Het voorstel koppelt het doel, het onderwerp en de aanpak aan elkaar. En natuurlijk de investering.

Leg contact voor een kennismaking

Misschien is nu wel het goede moment om eens te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen?


Tip:

Een dynamische bijeenkomst vraagt om het juiste plaatje! Wij bieden ook visuele ondersteuning voor organisaties en groepsbijeenkomsten.