Training & coaching voor teams en groepen

De trainingen worden over heel Nederland bij de bedrijven zelf of op een sfeervolle locatie gegeven. Welke training of vorm het beste past, is sterk afhankelijk van de omstandigheden. Wij brengen graag een offerte uit, nadat we daarover persoonlijk contact hebben gehad.

Onderwerpen

Er is een ruim aanbod in trainingsonderwerpen, je kunt bijvoorbeeld denken aan: start van het jaar meetings, samenwerken, communicatieve vaardigheden, telefonische vaardigheden, sales, persoonlijk leiderschap, kernkwaliteiten, teamrollen, feedback geven, durf & lef, management vaardigheden etc. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vormen

Een training of teamcoaching kan gericht zijn op het verkrijgen van nieuwe kennis en vaardigheden, maar ook op het actief toepassen en samenwerken. Hieronder volgt een filmpje van een buitentraining op basis van ervaringsleren, waarvoor werd gekozen.

Grote groepen worden ook wel gefaciliteerd via het Breinatelier van de Breinbusters, waar Eliane deel van uitmaakt.

Gratis teamscan

Drijfveerkracht biedt organisaties een gratis online teamscan aan. Deze bestaat uit een unieke vragenlijst over belangrijke aspecten van samenwerken en een teamrollen test. Daarna ontvang je een teamprofiel met mogelijke aandachtspunten voor de teamontwikkeling. Er is vervolgens geen enkele verplichting!

De scan kost ongeveer 10 minuten om in te vullen. Alle gegevens worden anoniem verwerkt in een scanrapport. Niet alleen zie je in één oogopslag wat voor een persoonlijkheden er in het team aanwezig zijn (en hoe die samenwerken). Je ziet ook hoe het team presteert op vijf belangrijke voorwaarden voor samenwerken. Wat ook erg wordt gewaardeerd: de uitkomsten worden vergeleken met de uitkomsten van andere teams die de scan deden.

Interesse in de scan? Maak dan een afspraak via contact voor een kennismaking of neem telefonisch contact op.

Het proces

◊ De medewerkers ontvangen een mail met een link naar de test.

◊ Wanneer alle resultaten binnen zijn wordt een scanrapport opgemaakt.

◊ De rapportage wordt gratis en zonder verplichting ter beschikking gesteld. Wij geven dan ook graag een persoonlijke toelichting.

Lezing teamdynamica

Hieronder volgt een lezing die Eliane gaf over teamdynamica en de uitkomsten van een aantal jaar scannen. Deze lezing gaf zij op een symposium van Vincent van Gogh GGZ in Venlo.