Training & coaching voor teams en groepen

Sinds 2009 verzorgen wij eenmalige trainingen en/of langdurige trajecten richting een bepaald doel.
De trainingen worden over heel Nederland bij de bedrijven zelf of op een sfeervolle locatie gegeven. Welke training of vorm het beste past, is sterk afhankelijk van de omstandigheden en doelen. Wij brengen graag een offerte uit, nadat we daarover persoonlijk contact hebben gehad.

Waarom

Wij investeren graag tijd in het verkennen van wat de training mag opbrengen. Dat doen we graag onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is ook mogelijk om telefonisch of online een overleg in te plannen. Soms willen we in deze fase een team ook betrekken qua input. Wanneer we het doel helder hebben, kunnen we een passend aanbod doen over het onderwerp en de vorm.

Wat

Er is een ruim aanbod in trainingsonderwerpen die gekoppeld kunnen worden aan het doel, je kunt bijvoorbeeld denken aan: start van het jaar meetings, samenwerken, communicatieve vaardigheden, sales, persoonlijk leiderschap, kernkwaliteiten, teamrollen, feedback geven, durf & lef, management vaardigheden etc.

Hoe

Een training of teamcoaching kan gericht zijn op het verkrijgen van nieuwe kennis en vaardigheden, maar ook op het actief toepassen en samenwerken. Wij maken gebruiken van verschillende vormen zoals: creatieve bijeenkomsten, teamchallenges, bewegingsvormen etc. In de offerte zal de vorm aan je worden toegelicht.

Leg contact voor een kennismaking

Misschien is nu wel het goede moment om eens te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen?


Wanneer het om een groepsgrootte van boven de vijftig deelnemers gaat, adviseren wij soms ook een sessie van de Breinbusters. Eliane maakt deel uit van dit collectief.

Breinbusters

Breinvoer voor op de werkvloer!