Achtergrond

Dus eerst maar eens wat over mij … Eliane … Het heeft me wat moeite gekost om mezelf op de voorgrond van het bedrijf te plaatsen. Als trainer en coach hoort het niet over mij te gaan, toch? Alleen ben IK het waarom veel mensen voor mij kiezen, zeggen ze. De mensen met wie ik werk staan mij toe om ze in hun meest kwetsbare en intieme momenten te zien, niet iets wat je naar buiten brengt op een foto of in een verhaal. Het grootste gedeelte van mijn nieuwe klanten komen bij mij via een verwijzing van een reeds bestaande klant, daar ben ik wel heel trots op!

Ik doe mijn hele leven de dingen al anders dan anderen. De fotograaf vroeg mij waarom ik een cowboyhoed mee had genomen naar de shoot. Wat is het verhaal? Voor mij gaat dit over vrijheid, buiten de gebaande paden gaan, ongebruikelijk durven zijn. Op de foto loop ik in een winkelcentrum in mijn spijkerbroek met mijn middelvinger omhoog. Niet bepaald zakelijk! En dat is niet omdat ik ‘schijt’ heb aan anderen, maar omdat ik ondanks mijn angsten heb geleerd om trouw te blijven aan mijzelf.

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg!

Dat is ook wat mij kenmerkt volgens mijn klanten: ik geef je inzichten waar je nog niet op was gekomen, help je onderzoeken wat je tegenhoudt om jouw doel te bereiken en geef je de benodigde kennis, vaardigheden en houding om het wel te bereiken. Dit doe ik met behulp van de (onbewuste) drijfveren van mensen, teams en organisatie. Gooi daar een snufje enthousiasme, humor en lef bij, dan heb je mij!

 


Ik heb mijn loopbaan als manager in 2009 opgezegd om midden in de crisis mijn eigen bedrijf te starten. In 2012 verhuisde ik vanuit ‘t Gooi naar Limburg waar ik helemaal opnieuw moest beginnen. Ik heb keer op keer laten zien dat ik vanuit het niets kan starten en er een succes van kan maken. Daarom investeer ik ook steeds in mijn eigen kennis en ontwikkeling. Wil je wat meer weten over mijn werkervaring en opleidingen? Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel.


Stagiair Niels Geisler maakte in september 2017 een filmpje over mij en mijn bedrijf.