Achtergrond

eerst iets over mij

Sinds 2009 volg ik mijn eigen pad

Drijfveerkracht werd in 2009 opgericht door Eliane. Sinds 2017 werken er meerdere mensen voor of samen met Drijfveerkracht. Hieronder lees je het verhaal van Eliane.

Het heeft me wat moeite gekost om mezelf op de voorgrond van het bedrijf te plaatsen. Als trainer en coach hoort het niet over mij te gaan, toch? Alleen ben IK het waarom veel mensen voor Drijfveerkracht hebben gekozen, zeggen ze. De mensen met wie ik werk staan mij toe om ze in hun meest kwetsbare en intieme momenten te zien, niet iets wat je naar buiten brengt op een foto of in een verhaal.

Ik hou ervan het leven te zien als een avontuur. Je kunt uit alles een les halen en meer ontdekken over jezelf.

Anders dan anders

Ik doe mijn hele leven de dingen al anders dan anderen. De fotograaf vroeg mij (rond 2018) waarom ik een cowboyhoed mee had genomen naar de shoot. Wat is het verhaal? Voor mij gaat dit over vrijheid, buiten de gebaande paden gaan, ongebruikelijk durven zijn. Op de foto loop ik in een winkelcentrum in mijn spijkerbroek met mijn middelvinger omhoog. Niet bepaald zakelijk! En dat is niet omdat ik ‘schijt’ heb aan anderen, maar omdat ik ondanks mijn angsten heb geleerd om trouw te blijven aan mijzelf.

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg!

Ik heb mijn loopbaan als manager in 2009 opgezegd om midden in de crisis mijn eigen bedrijf te starten. In 2012 verhuisde ik vanuit ‘t Gooi naar Limburg waar ik helemaal opnieuw moest beginnen. Ik heb keer op keer laten zien dat ik vanuit het niets kan starten en er een succes van kan maken. Daarom investeer ik ook steeds in mijn eigen kennis en ontwikkeling. Wil je wat meer weten over mijn werkervaring en opleidingen? Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel.


Testimonials

Het is fijner om anderen mij te laten beschrijven vind ik, hier lees je wat reacties in reviews en evaluaties van opleidingen, trainingen bij de bedrijven en coaching.

Eliane luistert heel goed naar je en probeert je de antwoorden zelf te laten vormen. Door de juiste vragen te stellen weet ze je aan het denken te zetten en dat is precies wat ik in elk geval nodig had.


Thanks Eliane, voor je tomeloze inzet om mensen te helpen. Dat doe je écht

Eliane is een warme, krachtige persoonlijkheid.


De kennis en deskundigheid die Eliane overbrengt, roept op om meer kennis te willen ontvangen. Ik wordt er enthousiast van!

Ze is een zeer betrokken ‘down to earth’ coach met haar eigen levenservaring! Heerlijk dat het niet ‘uit een boekje’ komt.


Eliane is heel rustig eerlijk en duidelijk.