Opleiding en workshops

Het aanbod

In het opleidingsprogramma 2020 zie je een overzicht van wat er momenteel wordt aangeboden. Deze kan je hieronder downloaden.

Opleidingen

Opleidingen aan kleine groepen geven, is een van de leukste dingen van ons werk. Samen met anderen opleiding volgen kan enorm versterkend werken. Wij werken bewust met kleine groepen (minimaal vier en maximaal zes), zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. De groepen zijn volgens de deelnemers intiem en veilig.

Wat ik vaak hoor: “Ik kom alleen al opleiding bij jou volgen zodat ik op vaste momenten aan mezelf kan werken. Anders maak ik er geen tijd voor.”

Workshops

Workshops zijn opleidingen in ‘snackformaat’. In een dag of dagdeel leer je meer over een onderwerp dat jouw communicatie en persoonlijke ontwikkeling zal verbeteren.

De workshops zijn interessant voor mensen die beperkte tijd of budget hebben en daarom geen opleiding willen volgen. Ook deelnemers van de opleidingen vinden de aanvullingen van de workshops waardevol. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

De agenda

Wij verwijzen graag naar de agenda voor het huidige aanbod. De opleidingen zijn gesorteerd naar startdatum (een workshop is altijd maar één dag). De data van alle bijeenkomsten staan bij de opleiding, zo ook een folder.

Twijfel je over wat bij je past? Zoek gerust contact zodat we je kunnen adviseren.