Opleidingen

Opleidingen aan kleine groepen geven, is een van de leukste dingen van mijn werk. Samen met anderen opleiding volgen kan enorm versterkend werken. Ik werk bewust met kleine groepen (minimaal vier en maximaal zes), zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven. De groepen zijn volgens de deelnemers intiem en veilig.

Wat ik vaak hoor: “Ik kom alleen al opleiding bij jou volgen zodat ik op vaste momenten aan mezelf kan werken. Anders maak ik er geen tijd voor.”

Momenteel bied ik twee opleidingen voor open inschrijving aan:

NLP: communicatie & coaching

Ontzettend populaire opleiding die van binnen naar buiten werk. Leer meer over hoe jijzelf en anderen werken, zodat jouw communicatie verbetert en persoonlijke doelen worden behaald.

Opleiding NLP practionar 2018 (PDF)

Let op: in de folder staat nog de prijs van € 1499 (er wordt een nieuwe folder opgemaakt), na de zomervakantie gaat die naar € 1529 omdat in het cursusmateriaal een coachkaartenset wordt toegevoegd.

Persoonlijk leiderschap

Leer leiding te geven aan jouw eigen leven (en anderen) met het 7-habits model van Covey. Je leert hoe succesvolle mensen hun doelen bereiken en anderen richting deze doelen bewegen.

⇓ informatie persoonlijk leiderschap (PDF)