KickStart

Op de bokspaal
Reactiespel

omgaan met weerstand voor personen en groepen

Het hoofd koel houden onder druk

Druk ervaren we allemaal wel eens. Hoe we er mee omgaan verschilt: in jezelf keren, het uit de weg gaan, van je afbijten of je bevriest. Het is een automatische reactie. Niet altijd handig.

Een sessie KickStart betekent vanuit plezier uitgedaagd worden. Die uitdaging is niet alleen boksen: reactiespellen, challenges en nog veel meer. Leer jouw eigen stressreactie kennen. Ontdek wat je zou kunnen doen. In de sessie merk je meteen het effect. Na de sessie heb je meer zelfkennis en een nieuwe manier van omgaan met weerstand.

Dit was veel leuker dan ik van te voren dacht!

Aldus een coachcliënt

De sessies zijn verrassend en indrukwekkend, zeggen deelnemers. Het stelt je in staat om op een veel snellere wijze te werken aan persoonlijke en/of zakelijke doelen. Het leren gaat gepaard met plezier en uitdaging. Maar vooral de kans om meteen het effect van de acties te ervaren. De coaching koppelt het weer aan jouw doel.

KickStart ontstond vanuit de vechtsportgedachte. Heb je niets met agressiviteit? Boksen is niet het enige wat we inzetten. Je hoeft ook niet sportief te zijn voor deze sessie. We zoeken samen naar wat past.

foto’s met toestemming gedeeld

In verband met de privacy zie je geen herkenbare cliënten in beeld


De methode leent zich zowel voor personen als groepen. Kijk hieronder naar de beelden van een teamsessie:

YouTube player

samenwerking

Limed Sport

Davy coacht (naast zijn werk als sporttrainer) al sinds 2018 samen met Eliane coachees en teams op basis van KickStart. Als vechter, heeft hij het vermogen om mensen snel in te schatten. Dat vermogen komt in KickStart terug. Als een vechter naar jou zou kijken … Wat zijn jouw krachten en zwakke plekken? Relaxte alertheid kenmerkt zijn benadering; mensen voelen zich al snel op hun gemak bij hem.

Locatie

De sportstudio van 130m2 bevindt zich op de Kranestraat 33 in Horst. Kleedruimte is aanwezig. De gehele ruimte is privé en afgeschermd van publiek. Dat geeft de privacy die nodig is voor een sessie. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.


Dit zeggen anderen

“Gek wat zo’n bokssessie teweeg kan brengen, zei ze. Lees deze blog over haar uitdagingen en wat het haar bracht.

Davy was als persoon voor mij onbekend maar heeft me enorm verrast met zijn kennis over het mentale aspect gecombineerd met kickboksen. Hij helpt je zo op weg dat je volledig jezelf bent tijdens het boksen en daarna ook meer uit jezelf gaat halen. Op basis van mijn bewegingen en reacties had hij zo in de gaten hoe ik als persoon in het dagelijks leven handel. Eliane geeft je tegelijkertijd inzicht in jezelf en duwt je vervolgens een stapje verder (als je dat wilt) waardoor je daarna kei trots ben op jezelf en alleen nog maar meer stappen wilt zetten. Dit alles met enorm veel kennis en praktische voorbeelden. Op geen enkel moment voel je je onveilig omdat ze echt wil dat je groeit.

Maud, coachcliënt

In een uurtje kickstart krijg je naast een status van je fysiek fitheid zo een shitload aan informatie dat het bijna too much value for money is. Voor mij in ieder geval super waardevol en een bevestiging van wat ik via een andere weg dacht.

Martijn, coachcliënt

Wil jij ook de uitdaging aangaan?

KickStart ervaren