Kickstart

Kickstart

Ervaringsgericht leren – omgaan met weerstand

In samenwerking met 

Hoe ga jij om met druk? Iedereen komt het tegen in het leven. Meestal reageer je vanuit gewoonte: je keert in jezelf, je bijt van je af of je bevriest. In de (kick)boks clinic wordt gewerkt met actieve werkvormen die duidelijk maken hoe jij jouw grenzen bewaakt, hoe jouw reactie op druk is en wat dit betekent voor jouw persoonlijke doelen en/of loopbaan. Je leert veel meer wanneer je iets doet wat je leuk vindt en waar actieve elementen aan zijn toegevoegd. Deze sessie biedt jou de kracht van ervaringsleren, gecombineerd met persoonlijke coaching om dit naar jouw persoonlijke situatie te vertalen. Daarvoor hoef je overigens niet ‘sportief’ te zijn, de sessie wordt aangepast op jouw mogelijkheden. 

Instructeur Davy van Limed Sport in Horst, werkt samen met één van de coaches van Drijfveerkracht in een sessie met jou of jouw team/organisatie.

Je leert veel meer wanneer je iets doet wat je leuk vindt en waar actieve elementen aan zijn toegevoegd. Deze clinic biedt jou de kracht van ervaringsleren, gecombineerd met persoonlijke coaching om dit naar jouw persoonlijke situatie te vertalen. 

“Dit was veel leuker dan ik van te voren verwacht had.”

100% van de deelnemers geeft in de online evaluatie aan kickstart aan te bevelen aan anderen of heeft dit al gedaan!

De sessies zijn verrassend en indrukwekkend. Het stelt de deelnemer in staat om op een veel snellere wijze te werken aan persoonlijke en/of zakelijke doelen. Het leren gaat gepaard met plezier, uitdaging en de kans om in het moment meteen het effect van de acties te ervaren. Wat geleerd wordt kan meteen worden toegepast in de dagelijkse praktijk.

Wat het de deelnemers heeft opgeleverd (online evaluatie)

Persoonlijke ontwikkeling 75%
Professionele ontwikkeling 75%
Zelfinzicht 100%
Zelfvertrouwen 50%
Gemiddeld beoordeeld met
4.3/5

Aanbevelingen

In een uurtje kickstart krijg je naast een status van je fysiek fitheid zo een shitload aan informatie dat het bijna too much value for money is. Voor mij in ieder geval super waardevol en een bevestiging van wat ik via een andere weg dacht.
Martijn
Coach cliënt
Davy was als persoon voor mij onbekend maar heeft me enorm verrast met zijn kennis over het mentale aspect gecombineerd met kickboksen. Hij helpt je zo op weg dat je volledig jezelf bent tijdens het boksen en daarna ook meer uit jezelf gaat halen. Op basis van mijn bewegingen en reacties had hij zo in de gaten hoe ik als persoon in het dagelijks leven handel. Eliane geeft je tegelijkertijd inzicht in jezelf en duwt je vervolgens een stapje verder (als je dat wilt) waardoor je daarna kei trots ben op jezelf en alleen nog maar meer stappen wilt zetten. Dit alles met enorm veel kennis en praktische voorbeelden. Op geen enkel moment voel je je onveilig omdat ze echt wil dat je groeit.
Maud
Coach cliënt

Kickstart is een standaard onderdeel van de opleiding emotionele weerbaarheid en wordt gebruikt als onderdeel van een coachtraject wanneer de hulpvraag en cliënt daarvoor passend zijn. Het is ook geschikt voor teams.