Human Design

jouw map om door het leven te navigeren

Leven als jezelf

In de Human Design informatie hebben we een schatkaart. Deze kaart is voor ieder individu beschikbaar. Toch vraagt het studie om de structuur correct te begrijpen. Wanneer je jouw eigen kaart leert lezen en jouw eigen pad gaat volgen, onderneem je een reis naar de kern van jouw zijn op celniveau. Na verloop van tijd begin je de veranderingen op te merken, die het werkelijk leven als je zelf brengen. Het is een avontuur van het leven en de reis die we allemaal ondergaan. Veel plezier op jouw pad! – Ra (grondlegger Human Design)

Hieronder vind je meer informatie of …


Ergens in 2016 kwam ik in aanraking met Human Design. Onmiddellijke interesse van mijn kant! Ik besloot het eens uit te proberen. Geloven is namelijk helemaal niet nodig. Het is een uitnodiging om het uit te proberen. De waarheid zit in jezelf niet ergens buiten jezelf.

Hoe verfrissend! Geen guru of methode die mij vertelt wat ik moet doen. Het was alsof ik een soort extra handleiding ontdekte. Die krijgen we niet bij geboorte. Voordat ik het wist merkte ik al resultaat. En ik kan je vertellen … ik ben best kritisch. Roepen over resultaat – heel social media staat er vol mee. Geloof me, de kaart opvragen is helemaal gratis. Zonder verplichting. Het uitzoeken wat je er vervolgens mee moet … een ander verhaal. Hier lees je de basisinformatie waardoor je van start kunt. Lukt het je niet? Nodig me uit om je te helpen!

De weg van de minste weerstand

Je krijgt als het ware een kaart van wie jij bent. Helemaal uniek – er is geen ander zoals jij! In die kaart lees jij hoe je het beste door het leven kunt navigeren. Dat betekent niet dat alles wat je treft ineens leuk is of meezit. Maar het leert je te navigeren met de minste weerstand.

“Je kiest weer voor de weg met de minste weerstand!”, riep mijn vader vroeger. Die is niet blij met me, wist ik dan. Waarom juist de meeste weerstand? Dat blijft me nog steeds een raadsel.

Door Human Design leer je beslissingen te nemen als jezelf. En om vrede te hebben met wat daarop volgt. In mijn geval gaf het een ingang tot een gezonde dosis zelfliefde, wat wil je nog meer?

Last van je snapper?

Een nerd zoals ik? Wil je meer weten over de oorsprong? Je wilt weten hoe het werkt. Snap ik 🙂

Human Design is net een ‘rabbit hole’, vooral voor snapperts. De basis ligt in neutrino’s. Ra (grondlegger) identificeerde deze kleinste deeltjes eerder dan de wetenschap. Deze deeltjes hebben invloed op ons leven, ons lichaam en onze persoonlijkheid. Ze vormen ‘het programma‘. In Human Design ook wel de Maia genoemd.

Human Design werkt met een kaart (chart, Bodygraph) De kaart is simpel (als je weet wat je ziet), ermee leven niet Hieronder zie je mijn voorbeeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is chart-Eliane.png
Er is enorm veel te ontdekken aan jezelf en aan jouw chart. Na zoveel jaren ontdek ik ook nog nieuwe dingen. De basisinformatie bestaat uit: type, lijnprofiel, definitie, innerlijke autoriteit, strategie, niet-zelf thema en het incarnatiekruis.

Blauwdruk opvragen

Het kan lastig zijn om charts te begrijpen als je er niet bekend mee bent. Daarom heb ik deze blogs geschreven om je te helpen.


JEZELF BEGRIJPEN

Ik ben een gecertificeerd professional door de International Human Design School. Je kunt hier mijn professionele profiel bekijken op hun website.


ZELFSTUDIE


Nog niet zeker?

  • Manifestors: informeer me over wat je wilt en ik zal je informeren over de mogelijkheden
  • Generators (en manifesting generators): had je een krachtige respons op mijn hulp? Ben je er nog niet uit, nodig mij dan uit om je te helpen bepalen of mijn hulp correct is.
  • Projectors: voel je uitgenodigd om mijn hulp in te zetten. Het kan bijzonder prettig zijn om steun en (h)erkenning te ervaren van een andere projector. Toch kan het, afhankelijk van jouw autoriteit, wat langer duren voordat je een ja of nee hebt. Voel je vrij om mij in te zetten om jouw besluit te nemen.
  • Reflectors: neem een maancyclus de tijd om te evalueren of je mijn hulp wilt inzetten.

Of stel hier jouw vraag: