Corona

Wij zetten onze oplossingsgerichtheid en flexibiliteit in om onze diensten te kunnen blijven leveren aan onze klanten.

Risicolevels

Wat voor een risico loop ik als ik een dienst of product bij Drijfveerkracht afneem?

Wij hebben onze diensten en producten verdeeld in risicolevels. Ze staan vermeld bij elk product of elke dienst in ons aanbod.

Download de risicolevels


Routekaart

Wanneer kan ik wat verwachten?

Sinds de persconferentie van 13 oktober 2020 heeft de Nederlandse overheid een routekaart met levels gemaakt. Per level staan maatregelen vermeld. Drijfveerkracht heeft daarop een variant met de dienstverlening gemaakt.

Download de routekaart van Drijfveerkracht


Gezondheid

Voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons zelf hebben wij de volgende standaard maatregelen:

  • De maximale groepsgrootte is teruggebracht naar vier personen, deze kan nog gesplitst worden in twee groepen van twee (wanneer nodig).
  • Het afzuigsysteem in de Youniversity staat op maximaal ventileren.
  • Er zijn vaste zitplaatsen op 1,5 meter in de Youniversity. Bij deze zitplaatsen is alles aanwezig (catering, materiaal etc.) om het bewegen door de ruimte te beperken.
  • Voedsel wordt niet door ons bereid, maar wordt al verpakt in de winkel gekocht. Zelfs de koekjes.
  • Omdat we onze theorie inmiddels via een online omgeving aanbieden, hoef je minder lang bij elkaar te zijn voor contactmomenten en praktijkdagen.
  • Wanneer je in quarantaine bent, maar wel fit genoeg bent om deel te nemen, dan kun je de bijeenkomst via een online verbinding volgen.

Het blijft een uitdaging om te bepalen wat je wel en niet mag. Wij werken met dit stroomschema voor iedere keer dat je onze locatie bezoekt.