Corona

Wij zetten onze oplossingsgerichtheid en flexibiliteit in om onze diensten te kunnen blijven leveren aan onze klanten.

Update 01-03-2022

Op dit moment heeft de overheid de Corona-maatregelen bijna helemaal losgelaten. Dit deel van de site laten wel open staan, voor het geval het weer relevant wordt.

De regels zijn niet het doel!

Daarom vragen we je nog steeds zorgvuldig om te gaan met fysiek contact wanneer jij of iemand in jouw omgeving klachten heeft.

Voor het bezoeken van onze locatie is géén test- of vaccinatiebewijs nodig. Natuurlijk vragen we je wel zorgvuldig om te springen met een bezoek, bijvoorbeeld bij klachten of terugkeer van vakantie. Je kunt daarvoor het stroomschema op deze pagina gebruiken.

Wij mogen volgens de huidige maatregelen groepen ontvangen op onze locatie.

De ruimte faciliteert zitplaatsen op 1,5 meter afstand, zie het stroomschema en informatie van de overheid onderaan de pagina

Wat voor een risico loop ik als ik een dienst of product bij Drijfveerkracht afneem?

Wij hebben onze diensten en producten verdeeld in risicolevels. Ze staan vermeld bij elk product of elke dienst in ons aanbod.Gezondheid

Voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons zelf hebben wij de volgende standaard maatregelen:

  • De maximale groepsgrootte is teruggebracht naar vier personen, deze kan nog gesplitst worden in twee groepen van twee of individueel (wanneer nodig).
  • Het afzuigsysteem in de Youniversity staat op maximaal ventileren.
  • Er zijn vaste zitplaatsen op 1,5 meter in de Youniversity. Bij deze zitplaatsen is alles aanwezig (catering, materiaal etc.) om het bewegen door de ruimte te beperken.
  • Voedsel wordt niet door ons bereid, maar wordt al verpakt in de winkel gekocht. Zelfs de koekjes.
  • Omdat we onze theorie inmiddels via een online omgeving aanbieden, hoef je minder lang bij elkaar te zijn voor contactmomenten en praktijkdagen.
  • Wanneer je in quarantaine bent, maar wel fit genoeg bent om deel te nemen, dan kun je de bijeenkomst via een online verbinding volgen. Dit heet hyrbride trainen (een deel is aanwezig in de ruimte en anderen volgen de bijeenkomst online).

Het blijft een uitdaging om te bepalen wat je wel en niet mag. Wij werken met dit stroomschema voor iedere keer dat je onze locatie bezoekt.

Stroomschema voor het bezoeken van onze locatie.

Regels van de overheid

Dit onderdeel is voor het laatst bijgewerkt in maart 2021.

De overheid gaf in maart 2021 antwoord het volgende op de vraag of er huiswerkbegeleiding, workshops en trainingen op locatie geven mogen worden?

  • Geef huiswerkbegeleiding, workshops en trainingen zo veel mogelijk digitaal.
  • U kunt geen huiswerkbegeleiding, workshops en trainingen geven op een publieke locatie. Publieke locaties zijn alleen open voor belangrijke publieke taken zoals verkiezingen of om mensen te testen of te vaccineren.
  • Geeft u toch huiswerkbegeleiding, workshops en trainingen in een kantoorgebouw of ergens anders binnen? Dan gelden de coronaregels voor locaties binnen.

Inmiddels is de website waar dit op stond weer verwijderd. Er is nog geen duidelijke informatie over wat de regels nu zijn. Daarom houden wij de bovenstaande laatst vermelde regelgeving aan.


Dit Youniversity is een binnenruimte, los van het woonhuis, die niet publiek is. Wij voldoen aan alle regels die je hierboven kunt nalezen. Niet alles wat kan moet ook. Als het online kan, kiezen we daar ook voor. En wanneer je zelf liever online volgt dan kun je de bijeenkomsten hybride bijwonen (via een online verbinding, terwijl de rest in de ruimte is.)