Corona crisis

Ons antwoord op de Corona crisis

Er is een hele hoop onduidelijkheid in deze uitdagende tijd. Ons vermoeden is, dat dit nog wel een tijd zal blijven. Daarom is flexibiliteit een van onze speerpunten nu. We spelen flexibel in op wat er kan en mag en waar onze (potentiële) klanten behoefte aan hebben. Van het RIVM en de gemeente hebben wij sinds april toestemming gekregen om in sommige gevallen persoonlijk contact te hebben, zelfs met groepen. Zolang de 1,5 meter afstand bewaard kan worden. Voor ieders veiligheid checken wij op de dag van het contact steeds de gezondheid van medewerkers en bezoekers.

Wat voor ons duidelijk is: we hebben altijd mensen geholpen en dat zullen we nu ook doen. Daarom bieden wij hier ook gratis steun voor iedereen die het nodig heeft.

Wij hebben onze opleidingen aan groepen omgezet naar blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs) die zowel persoonlijk kan worden gevolgd als in een kleine groep. De groepen houden we bewust nog kleiner dan voorheen. Maximaal vier deelnemers. Hiermee kunnen wij zoveel mogelijk continuïteit leveren, ook wanneer maatregelen weer strenger worden. Kijk bij aanbod voor meer informatie.

Gratis steun voor iedereen

Vanuit een medemenselijk oogpunt vinden wij dat iedereen nu steun verdient. Hier zit voor ons geen enkel commercieel oogpunt bij. Dus niet: nu gratis zodat je later kunt betalen. Nee gewoon gratis voor iedereen, zonder verplichtingen! We vragen je niet eens om jouw e-mailadres zodat we later contact met je kunnen zoeken. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van wat we doen kun je je op eigen initiatief inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Privé

Inspiratiedossier Byron Katie

Een dossier waarin je inspiratie op kunt doen over een positieve mindset, een andere manier van denken. Hier staan oefeningen in om negatieve gedachtenpatronen om te buigen. Klik op deze link om het dossier te downloaden.

 Drijfveerkracht inspiratie dossier Byron Katie

Audio script voor ontspanning

Deze gratis audio opname begeleid je naar een staat van ontspanning die je kunt oproepen wanneer je het nodig hebt.

Audio script voor heling

Deze gratis audio opname ondersteunt het helende vermogen van het lichaam. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Professioneel

Facebookgroep EVEN DIMMEN

Denken in mogelijkheden

Voor ondernemers is deze tijd zeer uitdagend. Je mag niet werken of wordt beperkt in jouw werk. De inkomsten vallen mogelijk weg. Daarom heeft Drijfveerkracht, in samenwerking met PIT voor jouw administratie, een Facebookgroep voor ondernemers opgericht waarin ze kennis en resources kunnen uitwisselen. 

Contact via het internet

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor mensen om toch contact te hebben met anderen. Voor professionals in de zakelijke dienstverlening is dit nu de enige mogelijkheid om het werk voort te zetten. Ook voor ons! Hier vind je een opname van een ZOOM sessie met vijf ondernemers waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van dit programma.