Coaching naar succes

je overweegt

Een coachtraject

Coaching helpt om doelen te bereiken. Hieronder vind je meer informatie. Of…

Waarom Drijfveerkracht?

Je kiest voor ons wanneer:

  • Je een ervaren (sinds 2009) en kundige coach zoekt
  • Praktische handvatten prettig vindt
  • Resultaat voor jou belangrijk is
  • Methodes bij jou mogen passen
  • Een vertrouwde en veilige omgeving belangrijk is

Deze vragen hebben we vaker gehad

Hoe zit dat?

Hoe lang duurt een traject?

In zes sessies heb je een traject afgerond. Na de intake ontvang je een actieplan. Je kunt daarvoor akkoord geven. We plannen dan de sessies in. Tussen de sessies zit gemiddeld twee weken. Een traject duurt dus zo’n twee maanden.

Terugkomen mag daarna ook. Er zijn drie soorten mensen:

  • Doel behaald: ik kan weer door met mijn leven. Ik laat het weten wanneer ik je nodig heb.
  • APK: ik kan nog wat steun gebruiken. Meestal eens per maand of kwartaal.
  • Smaakt naar meer: ik kies voor een opleiding bij Drijfveerkracht.
Wat kost een traject?

Dat verschilt per persoon en vraag. Jouw actieplan (coachplan) vermeldt een pakket met een prijs. Het plan ontvang je na de intake. Particulieren betalen een lager tarief dan bedrijven.

Coaching wordt niet vergoed. Vergoeding krijg je alleen in de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld een praktijkondersteuner van de huisarts (POH GGZ), psycholoog of bij alternatieve geneeswijzen (wanneer je daarvoor verzekerd bent).

Wanneer heb ik wat nodig?

Met wat voor een vragen kan ik bij een coach terecht?

Met elke vraag kun je terecht. Lees hier wat er onder persoonlijke ontwikkeling valt. Met loopbaanvraagstukken kun je ook bij ons terecht. Past jouw vraag niet, dan verwijst de coach jou door.

Plan een intake om jouw vraag helder te krijgen.

Wat is het verschil met een psycholoog?

Een psycholoog heeft een universitaire studie psychologie gedaan. Coaching is een vrij beroep: iedereen mag zich coach noemen (en helaas doen dat er veel).

Je kunt ons allemaal inzetten voor bijvoorbeeld angst en paniekstoornissen, burn-out, depressie etc. Problemen zijn bij ons niet het uitgangspunt. Je kunt ook komen wanneer je iets wilt bereiken. Coaching en psychotherapie kunnen ook samen gaan. Bijvoorbeeld wanneer gesprekken met een praktijkondersteuner (POH-GGZ) onvoldoende waren. Concrete hulp op de korte termijn vormt de basis van coaching. Kies voor een coach wanneer je snel wilt zijn. De wachtlijst is een stuk korter.

Wat als …?

Coachen jullie ook kinderen?

Wij coachen jong en oud, dus ook kinderen vanaf 12 jaar. Zoek een (gespecialiseerde) kindercoach voor kinderen jonger dan 12 jaar. Een kind tussen 12 en 18 jaar? Lees deze blog over ouderbetrokkenheid. Het beste is wanneer het kind alleen wil komen. Overleg daarom met jouw kind of ze je bij de intake willen.

Hoe werkt het als ik via de werkgever kom?

Hetzelfde als bij particulieren. Jouw werkgever betaalt alleen de facturen. Beiden ontvangen het actieplan (coachplan). De sessies zijn vertrouwelijk. Wij delen alleen met jouw toestemming. Een eindverslag wordt (na goedkeuring van jou) aan jouw werkgever gestuurd.


Na een aantal jaren van onvrede, onrust en tegen muren oplopen met een lichaam dat niet meer van mezelf voelde, is er een wereld voor me open gegaan van acceptatie en rust. Met nieuw vertrouwen in mijn relatie. Had ik veel eerder moeten doen!

Coachclient, anoniem

Het voelt als een warm deken welke om je heen wordt geslagen. Geen steriele omgeving waarbij ik me al beperkt zou voelen om mij open te stellen. Er wordt naar je geluisterd en een duidelijk plan opgezet. Welke ook nog eens leuk vormgegeven is.

Karlien

Eliane is een erg fijn en warm persoon, tijdens de kennismaking voelde ik me meteen veilig en op mijn gemak om dit coaching traject aan te gaan. Eliane begreep mij en heeft ook echt gekeken naar wat ik nou nodig heb. Ik heb de juiste handvaten gekregen om de dingen die ik heb geleerd ook toe te kunnen passen in het dagelijks leven. Een echte aanrader!

Nikki

Eliane helpt en stimuleert je in beweging te komen.

Nico

eMOVEren in het coachtraject

In onze trajecten is minimaal één sessie eMOVEren verwerkt. Deze lijn van ervaringsgericht leren brengt plezier en uitdaging in het proces van onze coachees. Je kunt kiezen uit drie vormen. In jouw persoonlijke coachplan wordt de meest passende variant opgenomen.

Interesse gewekt?

Een intake plannen


Plaats vormt geen beperking

Waar je ook woont, je kunt persoonlijk of online een coachingstraject volgen. Dit is wat enkele cliënten erover zeggen.

Anoniem

brabant

Coaching heeft voor mij betekent dat je in een kort traject een schat aan inzichten en handvatten genereert. Ik heb het coaching proces ervaren als een verrijking. Ik ben me meer bewust geworden van wie ik ben en hoe ik acteer, maar ook van mijn omgeving en hoe ik me op positieve en constructieve wijze kan en mag positioneren. Ik denk dat het voor iedereen een prachtige ervaring is om met behulp van een deskundige coach een kijkje naar binnen te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat je daar een gelukkiger en ook een mooier mens van wordt.

Annemiek

limburg

Ik heb al met diverse coaches gewerkt. Eliane is praktisch en down to earth. Geen poespas, maar geeft praktische handvaten die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Josh

Flevoland

Eliane luistert heel goed naar je en probeert je de antwoorden zelf te laten vormen. Door de juiste vragen te stellen weet ze je aan het denken te zetten en dat is precies wat ik in elk geval nodig had. Bewust worden van emoties en daar mee om gaan en naar handelen zijn erg belangrijke dingen die ik heb meegekregen!Al klaar met de coaching, maar toch wat aanvullende hulp nodig? Kies dan voor het APK pakket.