Ceremonie – BABS

Eliane begeleidt als BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) ook ceremonies die de liefde, een verbintenis of mijlpaal in het leven bezegelen.

Dit paar trouwde bij het ouderlijk huis van de bruid.

Het werken met Eliane hebben wij als heel prettig ervaren. Zij heeft het persoonlijke precies in onze speech laten terugkomen. Ze is een super goeie Babs die precies in speelt op jouw wensen en op het publiek!

Jens & Lianne

Type ceremonies

Er zijn verschillende type ceremonies die kunnen worden begeleid:

wettelijk huwelijk

Als BABS kan Eliane benoemd en beëdigd worden om een huwelijk voor de wet te voltrekken. Let op: dit moet minimaal vier maanden van te voren worden aangevraagd. Een wettelijk huwelijk mag alleen voltrokken worden op een officiële trouwlocatie.


Prijs vanaf € 750

ceremonieel huwelijk

Het gaat hier om een ceremonie die los staat van de wettelijke vereisten. Hiervoor kun je kiezen wanneer je geloften wilt hernieuwen of wanneer je op een ander moment voor de wet trouwt. Je bent met deze optie flexibeler qua locatie en invulling van de ceremonie.


Prijs vanaf € 499

overige ceremonies

Op elk moment in het leven zijn er mijlpalen die je middels een ceremonie wilt vieren: geboorte, volwassen worden, gaan samenwonen, gaan samenwerken met een zakelijke partner, stoppen met werken, een jubileum vieren en zelfs afscheid nemen van het leven.


Prijs op aanvraag

“Wij zochten naar een informele manier van begeleiding op de ceremonie. Het eerste gesprek voelde meteen als laagdrempelig en passend bij ons en onze wens voor de bruiloft. Het meest waardevol? Het verhaal/begeleiding van de ceremonie was echt geschreven op ons. Je wist goed wat je wilde weten maar liet ons ook zelf vertellen. Je hebt ons en onze situatie goed weten te vatten in het verhaal. De dag / de ceremonie was eigenlijk precies wat we wilden.

Als je een trouwambtenaar/ceremoniemeester zoekt die in verbinding gaat, persoonlijk, betrokken en gestructureerd te werk gaat is Eliane de vrouw!”

Daniël & Maaike

Contact

Plan een vrijblijvende kennismaking via dit formulier.