Ceremonie – BABS

Eliane begeleidt als BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) ook ceremonies die de liefde, een verbintenis of mijlpaal in het leven bezegelen.

Type ceremonies

Ervaringen van de bruidsparen

We zijn super blij dat jij dit voor ons hebt gedaan. Tijdens jouw speech leek het alsof je ons al heel lang kende. Je wist precies te zeggen wat wij graag op onze bruiloft wilde, een hele leuke komische, mooie speech waar alle mooie momenten van ons 13 jaar samen zijn naar voren kwamen. Dit had niemand voor ons beter kunnen invullen. Aanrader voor elke bruiloft.

Jens & Lianne

“Wij zochten naar een informele manier van begeleiding op de ceremonie. Het eerste gesprek voelde meteen als laagdrempelig en passend bij ons en onze wens voor de bruiloft. Het meest waardevol? Het verhaal/begeleiding van de ceremonie was echt geschreven op ons. Je wist goed wat je wilde weten maar liet ons ook zelf vertellen. Je hebt ons en onze situatie goed weten te vatten in het verhaal. De dag / de ceremonie was eigenlijk precies wat we wilden.

Als je een trouwambtenaar/ceremoniemeester zoekt die in verbinding gaat, persoonlijk, betrokken en gestructureerd te werk gaat is Eliane de vrouw!

Daniël & Maaike

Plan een vrijblijvende kennismaking