Blog

De meest recente berichten

 • Hoe is de liver rescue detox bevallen?
  Verbluffend genoeg is een van de meest gelezen blogs er eentje die ik schreef over mijn persoonlijke ervaring met een lever detox. In de blog mijn lever mocht 28 dagen op vakantie, beschreef ik hoe deze ervaring voor mij was. Deze detox deed ik naar aanleiding van het boek Liver […]
 • De rol van de ouder bij coaching van een kind
  Soms heeft een kind het even moeilijk, maar is er geen directe aanleiding voor therapie. Toch worstelen ouders met hun rol als het gaat om kinderen steunen versus ze het zelf laten oplossen. Waar zit precies de grens? En wat is zinvol om wel en niet te doen? Dit zijn […]
 • Je kunt beter leren van de ervaring
  Het optimale leereffect bereik je niet door te lezen en luisteren, maar door te doen! Voorkom een ‘kennis kater’ en hervind het plezier in leren. Met gratis download van samenvatten volgens de Cornell methode.
 • De riskante onderneming van jouw liefde uiten
  In de liefde lopen we allemaal risico. Helaas zorgt dat risico er soms ook voor dat we steeds minder durven. In deze blog lees je drie belangrijke effecten en tips hoe je de relatie met de ander kunt verbeteren.
 • Hoe de werkgever een sterk merk wordt
  Hoe leuk is het als je een bedrijf mag helpen de mooie verhalen op te halen bij het personeel? Deze werden gebruikt voor employer branding.
 • Een voornemen verbluffend makkelijk laten plakken
  Maak gebruik van een aantal slimme trucjes om jouw voornemen te laten slagen. Jouw doel is niet per se verkeerd, maar de manier waarop je het wilt bereiken wellicht wel.

Berichtcategorieën

Je kunt ook de verschillende soorten blogs op categorie terugzoeken