Hier worden de komende workshops en open inschrijving opleidingen weergegeven. Klik onderaan op inschrijven, dan kom je bij het inschrijfformulier. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Youniversity gastspreker Anke: face-profiling basics

12 november, 2018 @ 9:30 am - 4:00 pm

€150

De Youniversity is het inspiratiecentrum van Drijfveerkracht. Het is tevens een open podium voor anderen om hun talenten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te delen.

Wegens groot succes wordt de workshop Face-profiling nogmaals aangeboden!

Face-profiling

Soms hoef je alleen maar naar iemand te kijken om te weten hoe hij of zij er over denkt. Maar weet je ook zeker dat je goed zit?

 

Gastspreker Anke Lommen van BLIK

Kijken naar mensen is fascinerend. Mensen spreken zonder woorden boekdelen. Wist je dat non-verbale communicatie voor meer dan 90% verantwoordelijk is voor het slagen van de communicatie? Het is een reflectie van wie wij zijn en hoe wij ons voelen. Face-profiling is een methode die op basis van gezichts-patroon-analyses hier inzicht in geeft. Het is een observatietechniek waardoor je effectiever kunt handelen, reageren en vragen stellen. Met deze techniek kun je onder andere aflezen hoe de ander informatie verwerk, relaties aangaat en communiceert.

 

De workshop

In deze workshop maak je kennis met de verdeling van de persoonlijkheidstypen die binnen de westerse leer gehanteerd worden. Je leert waar je ze aan kunt herkennen, welke persoonskenmerken (kwaliteiten en valkuilen) hierbij horen en hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan. < lees meer >

Gegevens

Datum:
12 november, 2018
Tijd:
9:30 am - 4:00 pm
Kosten:
€150

Organisator

Drijfveerkracht
Telefoon:
06-81038095
E-mail:
info@drijfveerkracht.nl
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Ik wil mij inschrijven!