Gepubliceerd door Eliane Reehuis op

Hier worden de komende workshops en open inschrijving opleidingen weergegeven. Klik onderaan op inschrijven, dan kom je bij het inschrijfformulier. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop systemisch werk: mannelijke en vrouwelijke energie (nog 2 plaatsen beschikbaar)

14 april, 2018 @ 9:30 am - 4:00 pm

€150

Deze workshop is toegankelijk voor deelnemers van de workshop systemisch werk basis of die al bekend zijn met (familie)opstellingen.

Hoe vaak zie je wel niet een systemische disbalans bij partners? Bij het werken met poppetjes (opstellingsset) manifesteert zich dit bijvoorbeeld door verschillen in grootte of het kiezen van poppetjes van het andere geslacht.  In opstellingen staan de representanten bijvoorbeeld slap / ongeïnteresseerd /  niet in verbinding / agressief / boos / neerbuigend. In het dagelijks leven krijgt dit vorm in langs elkaar heen leven, het uitdoven van de seksuele relatie, je niet durven geven, onbegrip, een algeheel gevoel van ontevredenheid.

Terwijl juist het paar de basis vormt voor het systeem wat zij tot stand hebben laten komen: het gezin. Relaties waarin de partners een gebalanceerde mannelijke en vrouwelijke energie hebben kunnen bloeien en kenmerken zich door tevredenheid (niet alleen in woord, maar ook in gevoel/ervaring).

In deze workshop gaan we werken met thema-opstellingen. De andere deelnemers gaan representant staan voor jouw mannelijke en vrouwelijke energie: de schaduwzijde en de kracht. Niet alleen kan je dit veel inzicht geven, het kan ook zeer helend werken.  Je krijgt ook handvatten aangereikt om jouw eigen energie in balans te brengen.

Wanneer het je lukt om de balans in jezelf te herstellen, dan ben je beter in staat om een vervullende liefdesrelatie te hebben.  Deze sterke relatie, versterkt ook het gezin en daarmee ook de toekomstige relaties die de kinderen zullen hebben.

Gegevens

Datum:
14 april, 2018
Tijd:
9:30 am - 4:00 pm
Kosten:
€150
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Drijfveerkracht
Telefoon:
06-81038095
E-mail:
info@drijfveerkracht.nl
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Ik wil mij inschrijven!