Gepubliceerd door Eliane Reehuis op

Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment).

We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten in de agenda zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop systemisch werk basis (VOL)

26 augustus, 2019 @ 9:30 am - 4:00 pm

€200

>> Deze worskhop is inmiddels vol. De eerstvolgende mogelijkheid is in oktober.

Systemisch werk

Mensen blijken in staat om hun gedrag te veranderen wanneer zij zich realiseren wat de functie is van hun gedrag binnen de familie waartoe zij behoren. Systemisch werk geeft de mogelijkheid om de belemmerende (en soms zelfs verstikkende) invloeden van het familiesysteem te veranderen in een krachtige hulpbron. Een effectieve manier om rust te vinden in je hoofd en in je hart. Gevoelsmatig weten de meeste mensen dat hun familie van herkomst grote invloed heeft op de manier waarop zij in het leven staan. Maar op het moment dat ze tegen persoonlijke problemen aanlopen, vergeten mensen meestal naar het grotere verband te kijken. Ze maken zichzelf verwijten en zoeken de oorzaak bij zichzelf. Na meerdere pogingen om hun gedrag te veranderen, trekt men vaak de conclusie dat verandering niet mogelijk is en dat ze er mee zullen moeten leren leven.

De workshop

In deze workshop leer je de basisbeginselen van systemisch werk, zoals ontwikkeld door NLP-er Bert Hellinger. Je leert het veld te interpreteren, er mee te werken en hoe je verstrikkingen voor jezelf en anderen zichtbaar kan maken (met behulp van een opstellingsset) . Ook toepasbaar op organisaties.lees meer

Bijna vervelend hoeveel inzicht dit geeft. | Er vielen heel veel kwartjes! | Ik ga een brief aan mijn vader schrijven. | De mannelijke en vrouwelijke energie triggerde mij. | Ook vandaag was je weer grappig. | Het praten tijdens de scharing (holding space) werkte goed voor mij. | Veel indrukken, veel over mezelf geleerd. | Ik heb geleerd dat iedereen verbonden is met een systeem en dat ik hierin mijn gevoel mag volgen. | Een goede afwisseling van theorie en praktijk. | Alleen al het in beeld brengen van de generaties en eht genogram gaf veel inzicht.

Bij deze workshop ontvang je een opstellingsset van Verwonderland.

Gegevens

Datum:
26 augustus, 2019
Tijd:
9:30 am - 4:00 pm
Kosten:
€200
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Drijfveerkracht
Telefoon:
06-81038095
E-mail:
info@drijfveerkracht.nl
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.