Gepubliceerd door Eliane Reehuis op

Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment). We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten hieronder zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend. Kijk bij aanbod naar alle verschillende opleidingen die we bieden. Per opleiding staan daar de contacturen en groepsmogelijkheden vermeldt.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop emotie-panorama (VOL)

19 januari, 2019 @ 9:30 am - 4:30 pm

€200

Het emotie-panorama is een uniek middel, dat is ontwikkeld door Drijfveerkracht, om de emotionele beleving van een gesprekspartner op eenvoudige wijze in beeld te brengen. Je hebt in principe geen voorervaring nodig in psychologie of coaching om met dit panorama te werken.

De gesprekspartner kiest eenvoudigweg de emoties die hij of zij herkent en plaats ze vervolgens op een werkmat. Je leert in deze workshop hoe je met het panorama kan werken en hoe je het panorama vervolgens kunt lezen / analyseren.

In deze workshop van één dag maken we een reis door de verschillende emoties: wat ze precies betekenen en voor je doen. Vervolgens ga je aan het werk met jouw eigen panorama en kan je het panorama van een andere deelnemer begeleiden.

Bij deze workshop ontvang je het emotie-panorama t.w.v. €49,95 gratis!

Het panorama is los verkrijgbaar in de shop.

 

Gegevens

Datum:
19 januari, 2019
Tijd:
9:30 am - 4:30 pm
Kosten:
€200
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

error: Inhoud is beschermd!