Gepubliceerd door Eliane Reehuis op

Hier worden de komende workshops en open inschrijving opleidingen weergegeven. Klik onderaan op inschrijven, dan kom je bij het inschrijfformulier. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Persoonlijk Leiderschap (vol)

26 maart @ 7:30 pm - 9:30 pm

€795
Deze groep zit vol, de eerstvolgende mogelijkheid is op 14 april 2020. 

VERSTERKEN VAN BINNEN NAAR BUITEN

VAN PERSOONLIJKE NAAR PUBLIEKE OVERWINNINGEN

Lesdag en tijd: donderdag 19.30 – 21.30 uur, data: 26-3-20, 23-04-20, 14-05-20, 18-06-20, 17-09-20 en 15-10-20

We leven in een maatschappij waarin alles snel moet gaan, waarin we steeds moeten streven naar beter en waarin we vooral steeds meer van onszelf verwachten. Zo goed en zo kwaad als we kunnen richten we ons op de buitenwereld en het bereiken van doelen (opgelegd door onszelf en/of anderen). Maar het lukt niet altijd zo goed als je wilt.

Of het nu gaat over het aansturen van mensen, het bijsturen van het leven, balans houden tussen werk en privé, eerlijk en open zeggen wat je er van vindt, meer tijd voor jezelf maken, opkomen voor jezelf etc., er komt veel op ons af. Een veelgehoorde vraag is: wat is er mis met mij / ons? We zijn bezig met dingen waar we geen invloed op hebben, vanuit het verkeerde motief, we verdelen onze tijd niet goed, we luisteren alleen nog maar om te antwoorden, we doen onszelf en anderen tekort, we voelen ons niet veilig en uitgeput.

Het principe

Om leiding te kunnen geven aan de buitenwereld, moet je eerst leiding kunnen geven aan jezelf. Volgens dit principe formuleerde de Amerikaanse managementgoeroe S. Covey zeven eigenschappen voor effectieve mensen/leiders.

Persoonlijk leiderschap met haar ‘7 habits’ is een populaire opleiding voor leidinggevenden en allen die zoeken het beste uit henzelf en anderen te halen.Tijdens de opleiding Persoonlijk leiderschap ga je met groepsgenoten een intensief en diepgaand traject in, gebaseerd op de zeven eigenschappen. Het model van Covey werkt naar een manier van leiding nemen die niet alleen wordt geaccepteerd door anderen, maar ook inspireert.

Geschikt voor

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zoekt naar het verbeteren van zichzelf. Voor zowel managers in het bedrijfsleven als leiders in het sociaal leven (verenigingen, stichtingen, projecten, zelfstandig ondernemers) kan dit traject een aanzet geven tot (meer) succes. Ook mensen die in hun persoonlijke of professionele leven tegenslag hebben meegemaakt, kunnen steun vinden in de richtlijnen die het model geeft voor zelfmanagement.

Je ontvangt een werkboek met benodigde informatie en werkvormen, wat het portfolio zal vormen. Ook ontvang je online materiaal om je te verdiepen. Na afronding (met een ingevuld werkboek), ontvang je een certificaat.

Inhoud en duur

De opleiding bestaat uit zeven bijeenkomsten van 2 uur (en voorbereiding in eigen tijd van ongeveer 1 uur per bijeenkomst) waar steeds één habit centraal staat. Onderwerpen zijn:

 • Het verschil tussen een manager en een leider, introductie van het model
 • Pro-actief gedrag
 • Werken vanuit valse kernen of waarden
 • Het optimaal formuleren van doelen, het maken van een levensmissie
 • Time-management en plannen
 • Delegeren
 • De emotionele bankrekening
 • Het creëren van win-win situaties
 • Eerst begrijpen, dan begrepen worden (empathisch luisteren)
 • Synergie bij leiderschap De zaag scherp houden

Investering

De kosten van de opleiding bedragen € 795 (voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven excl. BTW). Je ontvangt na afronding van de opleiding (bij voldoende aanwezigheid en voldoende portfolio) een certificaat. Dit certificaat is een mooie aanvulling op de CV.

Download de folder Opleiding Persoonlijk leiderschapchap Drijfveerkracht  of schrijf je direct in.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Kosten:
€795
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Drijfveerkracht
Telefoon:
06-81038095
E-mail:
info@drijfveerkracht.nl
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Ik wil mij inschrijven!