Hier worden de komende workshops en open inschrijving opleidingen weergegeven. Klik onderaan op inschrijven, dan kom je bij het inschrijfformulier. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Goalgetters week

12 augustus @ 9:00 am - 15 augustus @ 4:00 pm

€600

Doelen en plannen hebben: toppen en dalen

Lekker hè…jouw eigen plan trekken! Je precies doen wat je wilt. Als je het binnen een eigen bedrijf doet kan je er nog geld voor krijgen ook! Natuurlijk kan het ook zijn dat je doelen wilt behalen binnen jouw loopbaan of initiatief. Alleen loop je in de praktijk misschien wel tegen de uitdagingen in het plaatje hierboven aan. Het kan eenzaam zijn en niemand vertelt je wat je moet doen. Daarom is het fijn als je je kan omgeven met gelijkgestemden: ze kennen de risico’s en durven deze ook te nemen. Ze kunnen je feedback geven, omdat ze precies snappen waar je mee bezig bent. Alleen waar vind je ze? Soms op netwerkbijeenkomsten of in vriendschappen, maar deel je dan jouw onzekerheden of uitdagingen? Ga je dan écht dieper op zaken in.

De ‘goalgetter’ week In deze week zorg ik voor een omgeving en de structuur waardoor je de kans krijgt om je even volledig op jouw bedrijf of de plannen voor de toekomst te focussen. De groep ondersteunt elkaar bij het geven van feedback en het vinden van hulpbronnen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Het programma

In deze week lopen we als het ware door de logische niveaus van Bateson heen. We beginnen met jouw missie in het leven en verbinden deze aan het einde aan jouw doelen en concreet gedrag.

Dag 1: Spritualiteit en missie

human design en structuuropstelling

Dag 2: Identiteit

Archetypes van Jung -> van zelfbeeld naar imago / branding en MBTI persoonlijkheidstypes

Dag 3: Overtuigingen

Persoonlijke SWOT, traumatijdlijn en emomtie-panorma

Dag 4: Vaardigheden en gedrag

Doelen omzetten naar gedrag, OGSM-model, Time-management

Wat kan je er mee?
Doelen stellen die je ook gaat nakomen en halen! Je wordt ook gekoppeld aan een buddy die jou helpt. En er zijn twee terugkomavonden.

100% van de deelnemers 2018 raad dit anderen van harte aan om te doen!

 

 

Gegevens

Begin:
12 augustus @ 9:00 am
Einde:
15 augustus @ 4:00 pm
Kosten:
€600
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Drijfveerkracht
Telefoon:
06-81038095
E-mail:
info@drijfveerkracht.nl
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Ik wil mij inschrijven!