Hier worden de komende workshops en open inschrijving opleidingen weergegeven. Klik onderaan op inschrijven, dan kom je bij het inschrijfformulier. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gamechanger sales (vol)

22 augustus @ 9:30 am - 4:00 pm

€ 1500
Deze groep zit vol. Vanaf maart 2020 wordt de opleiding opnieuw aangeboden onder de naam VOOOS met je klant.

Verkopen begint bij NEE

Natuurlijk hoopt iedereen op een product of dienst waar de wereld op zit te wachten, waar mensen voor in de rij gaan staan. De realiteit is dat dit maar zelden gebeurd. Dan komt de vaardigheid verkopen om de hoek kijken. Sommige bezitten een natuurlijk talent, maar voor iedereen geldt dat het een vak apart is! Klanten worden niet per se overgehaald door een goed verhaal en laten zelden het achterste van hun tong zien over de redenen waarom ze geen interesse hebben. Wat zou het nou betekenen als je de klant kunt ‘lezen’ en kunt achterhalen wat ze niet laten blijken?

De opleiding

In deze opleiding komen de technieken voor verkoop samen met de technieken van het lezen van mensen: NLP (neuro linguïstisch programmeren), face- en bodyprofiling, lichaamstaal lezen en sales vaardigheden. Drijfveerkracht en BLIK slaan de handen ineen om verkopers een set van unieke vaardigheden te leren om zo de sales te verbeteren.

Het programma

De opleiding bestaat uit vijf dagen met de volgende thema’s:

22-08 Dag 1: de impact van de verkoper (je maakt een SWOT van jezelf als verkoper) en klanttypologieën (je leert de klant te categoriseren o.b.v. koopbehoefte)

19-09 Dag 2: face-profling en lichaamsbouw

10-10 Dag 3: woordgebruik (wat er letterlijk gezegd wordt is kenmerkend voor de behoefte, SPIN-methode met backtracking) 

14-11 Dag 4 lichaamstaal lezen (zelfs de subtiele microsignalen)

12-12 Dag 5: toepassen van het totale model (salespitch samenstellen voor elk type klant)

Je krijgt praktijkopdrachten mee om het geleerde meteen toe te passen in echte gesprekken.

Wat kan je er mee?

Nog voordat de (potentiële) klant nog maar een woord heeft gezegd, kan jij al een inschatting maken van zijn of haar persoonlijkheid op basis van hoe het lichaam gebouwd is, hoe het kantoor er uit ziet, welke kleding er wordt gedragen etc. Vervolgens leer je de juiste vragen stellen en de woorden er uit te filteren die je vervolgens in jouw pitch wilt gebruiken. Dat doe je pas wanneer je bij de klant de noodzaak tot aankopen duidelijk hebt gemaakt.

Leer tussen de regels door lezen.”

De kosten

Kosten voor deelname zijn € 1500 exclusief (bedrijven) of vrijgesteld van BTW (particulieren). Bij dit bedrag zijn inbegrepen: thee, koffie, versnaperingen en lunch. Je ontvangt ook een reader en bewijs van deelname.

Gegevens

Datum:
22 augustus
Tijd:
9:30 am - 4:00 pm
Kosten:
€ 1500
Evenement Categorie:

Organisator

Drijfveerkracht
Telefoon:
06-81038095
E-mail:
info@drijfveerkracht.nl
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Locatie

Drijfveerkracht
Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-81038095
Website:
www.drijfveerkracht.nl

Ik wil mij inschrijven!