Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment).

We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten in de agenda zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend.

 

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

mei 2021

NLP practitioner (nog 2 plaatsen)

18 mei @ 9:00 am - 11:30 am
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€1599
Kies de juiste volgende stap in jouw leven

Groep 22, looptijd: mei 2021 tot en met oktober 2021 Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: 2 (nog ruimte voor maximaal 2) Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier. Het corona-risico-level van deze opleiding is 3, low-risk. Dagdeel van deze groep: dinsdagmorgen Wil je wel graag in een groep,…

Meer weten »

juni 2021

Workshop emotie-panorama (nog 3 plaatsen)

4 juni @ 9:00 am - 2:00 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€299

Looptijd: 1 dag, twee weken vooraf online leren Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: 1 nog ruimte voor 3 extra deelnemers Online omgeving open op: 21 mei 2021 Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier. De start is om negen uur: eindtijd bij twee personen 12 uur eindtijd…

Meer weten »

september 2021

Opleiding VOOOSen met je klant (nog 2 plaatsen)

7 september @ 9:00 am - 2:00 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€2450

In deze opleiding komen de technieken voor klantcontact samen met de technieken van het lezen van mensen. Met behulp van het VOOOS model navigeer je makkelijker en effectiever door het klantcontact. Drijfveerkracht en BLIK slaan de handen ineen om deelnemers een set van unieke vaardigheden te leren om zo het klantcontact te verbeteren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.