Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment).

We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten in de agenda zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend.

 

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2022

NLP practitioner groep 26 (nog 2 plaatsen)

7 september @ 3:00 pm - 5:30 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€1699
Kies de juiste volgende stap in jouw leven

Groep 26, looptijd: september 2022 tot en met januari 2023 Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: 2 Beschikbare plaatsen: 2 Dagdeel van deze groep: woensdagmiddag Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier. Het corona-risico-level van deze opleiding is 3, low-risk. Wil je wel graag in een groep, maar schikt…

Meer weten »

Bodymind reconnect (vol)

13 september @ 9:00 am - 10:00 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€999

Looptijd: september 2022 tot en met december 2022 Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: vol Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier. Dagdeel van deze groep: vrijdagmorgen, 9.00 uur Neem contact met ons op wanneer je deze opleiding ook wilt volgen op een moment van jouw voorkeur.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.