Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment).

We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten in de agenda zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend.

 

Workshop transactionele analyse (nog 3 plaatsen)

Drijfveerkracht Kevelaarsedijk 2, Well, Limburg

Methode voor inzicht in patronen van communicatie voor privé en/of professionele doeleinden. De disbalans ontstaat vaak door een onbewust levensscript, waartoe we besluiten als we jong zijn. In de online evaluaties beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer 9! Looptijd: 1 dag, online omgeving open per 26 mei Trainer: Eliane Reehuis Huidig Lees meer…

€359

Persoonlijk leiderschap (nog 3 plaatsen)

Drijfveerkracht Kevelaarsedijk 2, Well, Limburg

Om leiding te nemen met de buitenwereld mag je eerst leiding nemen over de binnenwereld! Deze opleiding neemt je op praktische wijze door de zeven habits van Stephen Covey heen. Het is zowel geschikt voor mensen die zaken willen overwinnen in het privéleven als mensen die (nog beter) willen leren aansturen.

€1029

Situationeel leidinggeven (vol)

Looptijd: 1 dag, 2 weken vooraf online leren in de leeromgeving Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: 2 Nog ruimte voor: 0 (besloten) Informatie over de opleiding, volg de ticketlink. De online omgeving opent zich op 28 september zodat je de theorie kunt doornemen voor het contactmoment.

€484

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.