Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment).

We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten in de agenda zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend.

 

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

oktober 2020

Emotionele weerbaarheid

5 oktober @ 9:00 am - 11:30 am
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€499

Looptijd: oktober 2020 tot en met november 2020 Trainer: Eliane Reehuis in samenwerking met RSC Seurenheide en Limed Sport Huidig aantal deelnemers: 2 (nog ruimte voor 2) Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier. Dagdeel van deze groep: maandagmorgen Wil je wel graag in een groep, maar schikt…

Meer weten »

november 2020

Persoonlijk leiderschap (vol)

25 november @ 11:00 am - 1:30 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€795

Om leiding te nemen met de buitenwereld mag je eerst leiding nemen over de binnenwereld! Deze opleiding neemt je op praktische wijze door de zeven habits van Stephen Covey heen. Het is zowel geschikt voor mensen die zaken willen overwinnen in het privéleven als mensen die (nog beter) willen leren aansturen.

Meer weten »

Workshop transactionele analyse

28 november @ 10:00 am - 3:00 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€249

Methode voor inzicht in patronen van communicatie voor privé en/of professionele doeleinden. De disbalans ontstaat vaak door een onbewust levensscript, waartoe we besluiten als we jong zijn. Looptijd: 1 dag Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: 1 (nog ruimte voor 3) Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.