Bij Drijfveerkracht kun je altijd instappen in een opleiding (meerdere contactmomenten) of workshop (één contactmoment).

We werken met blended learning (online kennis opdoen in combinatie met contactonderwijs). Je kunt kiezen voor één op één begeleiding bij jouw opleiding en deze inplannen wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er ook voor kiezen om de begeleiding in een groep te volgen. Dan heb je meer contacturen en het voordeel van leren door uitwisseling met anderen. De bijeenkomsten in de agenda zijn voor mensen die de voorkeur geven aan groepsgericht leren. Je kunt daarbij aansluiten, de data zijn daarvan al bekend.

 

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2021

NLP practitioner (nog 3 plaatsen)

6 september @ 9:00 am - 11:30 am
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€1599
Kies de juiste volgende stap in jouw leven

Groep 23, looptijd: september 2021 tot en met december 2021 Trainer: Eliane Reehuis Huidig aantal deelnemers: 1 (nog ruimte voor maximaal 3) Dagdeel van deze groep: maandagmorgen Informatie over de opleiding Voor de inhoudelijke beschrijving klik hier. Het corona-risico-level van deze opleiding is 3, low-risk. Wil je wel graag in een groep,…

Meer weten »

Opleiding VOOOSen met je klant (nog 2 plaatsen)

7 september @ 9:00 am - 2:00 pm
Drijfveerkracht, Kevelaarsedijk 2
Well, Limburg 5855 GC Nederland
+ Google Maps
€2450

In deze opleiding komen de technieken voor klantcontact samen met de technieken van het lezen van mensen. Met behulp van het VOOOS model navigeer je makkelijker en effectiever door het klantcontact. Drijfveerkracht en BLIK slaan de handen ineen om deelnemers een set van unieke vaardigheden te leren om zo het klantcontact te verbeteren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wij helpen je graag te bepalen wat bij jouw wensen en doelen past. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.