Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Online campus

Het aanbod van opleidingen, workshops en producten vind je hieronder. Je kunt het aanbod per categorie bekijken door op de gekleurde categorie onder de foto te klikken.

Je bestelt de opleiding, workshop of het product via de site. Je ontvangt een factuur per e-mail, wanneer deze is voldaan wordt de dienst of het product voor je beschikbaar gemaakt.

Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies, door contact met ons te leggen.

Eerst contact

Voor deze diensten maken we graag een vrijblijvend advies op maat, nadat we contact hebben gehad. Klik voor meer informatie hieronder:

De kracht van contact

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en uitwisseling. Daarom bieden wij voornamelijk blended learning aan: een combinatie van online leren met contactonderwijs. Je kunt op de online campus leren op het moment dat jou uitkomt en in jouw eigen tempo. Via de chatfunctie kun je met ons communiceren. Daarnaast heb je fysieke of online bijeenkomsten met de trainer of coach die jou ondersteund in jouw leerproces.

Hierna tref je het aanbod van opleidingen (meerdere contactmomenten), workshops (één contactmoment) en producten, die je kunt afnemen op het moment dat het jou past. Je kunt dus altijd alleen starten op een moment dat jou past. Maar je kunt ook kiezen voor een groep. De prijs blijft hetzelfde. In onze agenda kun je zien welke groepen al gepland staan.

Bij aankoop ga je akkoord met onze voorwaarden. Je kunt hier klikken om onze algemene voorwaarden te bekijken.

 • Online course

  Business model canvas

  Deze low-cost online (je betaalt € 5 voor de administratiekosten) cursus neemt je mee naar de start van een idee of bedrijf. Je leert jouw bedrijfsmodel in één opslag weergeven. Let op: de prijs is voor particulieren met 0% BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

 • Blended learning workshop

  Emotie-panorama

  Het emotie-panorama is een uniek middel, dat is ontwikkeld door Drijfveerkracht, om de emotionele beleving van een gesprekspartner op eenvoudige wijze in beeld te brengen. In deze opleiding leer je over emoties, hoe we er mee omgaan en hoe je het panorama voor jezelf en anderen kunt zetten. Let op: prijs is voor particulieren met 0% BTW en voor bedrijven …

 • Blended learning opleiding

  Emotionele weerbaarheid

  Werken aan jouw emotionele conditie en weerbaarheid door middel van leren over wat jou tegenhoudt om in balans te zijn. Deze opleiding biedt de kracht van persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met ervaringsleren. Let op: de prijs is voor particulieren met 0% BTW en exclusief BTW voor bedrijven.

 • Blended learning workshop

  Interactie-panorama

  Het interactie-panorama is een uniek middel, dat is ontwikkeld door Drijfveerkracht, als vervolg op het emotiepanorama. In deze workshop leer je over emoties en het lichaam en het ontwikkelen van emotionele intelligentie bij de gesprekspartner. Let op: prijs is voor particulieren met 0% BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

 • Blended learning opleiding

  Loopbaankeuzes maken

  Opleiding die je helpt ontdekken wat je de volgende stap in jouw loopbaan is en hoe je de juiste keuzes kunt maken. Let op: de prijs is voor particulieren met 0% BTW en exclusief BTW voor bedrijven.

 • Blended learning opleiding

  NLP master practitioner – succesvol gedrag

  Het vervolg op de NLP practitioner, je leert nu succes te modelleren bij anderen. Ook coach je in één sessie naar een concreet resultaat (breaktrough). Let op: de prijs is voor particulieren met 0% BTW en exclusief BTW voor bedrijven.

 • Blended learning opleiding

  NLP practitioner – communicatie en coaching

  Dé opleiding in persoonlijke ontwikkeling die je leert hoe mensen in elkaar zitten, hoe je communicatie effectief  in kunt zetten en doelen kunt behalen. Let op: prijs is voor particulieren met 0% BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

 • Online course

  Ondernemen in een crisis

  Deze low-cost online (je betaalt € 5 voor de administratiekosten) cursus leert je flexibel om te springen met strategie en financiën om zo uitdagingen zo goed mogelijk het hoofd te bieden. Let op: de prijs is voor particulieren met 0% BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

 • Blended learning opleiding

  Persoonlijk leiderschap

  Om leiding te nemen met de buitenwereld mag je eerst leiding nemen over de binnenwereld! Deze opleiding neemt je op praktische wijze door de zeven habits van Stephen Covey heen. Het is zowel geschikt voor mensen die zaken willen overwinnen in het privéleven als mensen die (nog beter) willen leren aansturen. Let op: de prijs is voor particulieren met 0% …

 • Producten voor potentieel

  Resourceful kaartenset 3e druk

  Kaartenset Resourceful basis voor coaching en persoonlijke ontwikkeling op basis van de logische niveaus van Bateson. Inclusief gratis e-book!

 • Producten voor potentieel

  Resourceful kaartenset loopbaan

  Set van 51 kaarten voor ondersteuning van loopbaangesprekken voor zowel professionals als particulieren. Inclusief gratis e-book!

 • Producten voor potentieel

  Resourceful kaartenset Playlist

  Nieuw!! Set van 54 kaarten om weer beweging te brengen in jouw persoonlijke ontwikkeling.