Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Direct kopen

Het aanbod van opleidingen, workshops en producten vind je hieronder. Je kunt het aanbod per categorie bekijken door op de gekleurde categorie onder de foto te klikken. Aanvullend zijn er risicolevels als categorie bij gezet, onze dienstverlening is bijna helemaal Corona proof! Meer informatie vind je ook hier.

Je bestelt de opleiding, workshop of het product via de site. Je ontvangt een factuur per e-mail, wanneer deze is voldaan wordt de dienst of het product voor je beschikbaar gemaakt.

Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies, door contact met ons te leggen.

Eerst contact

Voor deze diensten maken we graag een vrijblijvend advies op maat, nadat we contact hebben gehad. Klik voor meer informatie hieronder:

De kracht van contact

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en uitwisseling. Daarom bieden wij voornamelijk blended learning aan: een combinatie van online leren met contactonderwijs. Je kunt op de online campus leren op het moment dat jou uitkomt en in jouw eigen tempo. Via de chatfunctie kun je met ons communiceren. Daarnaast heb je fysieke of online bijeenkomsten met de trainer of coach die jou ondersteund in jouw leerproces.

Hierna tref je het aanbod van opleidingen (meerdere contactmomenten), workshops (één contactmoment) en producten, die je kunt afnemen op het moment dat het jou past. Je kunt dus altijd alleen starten op een moment dat jou past. Maar je kunt ook kiezen voor een groep. De prijs blijft hetzelfde. In onze agenda kun je zien welke groepen al gepland staan.

Bij aankoop ga je akkoord met onze voorwaarden. Je kunt hier klikken om onze algemene voorwaarden te bekijken.